Alphacool kondigt de Apex RAM X4 waterkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool kondigt de Apex RAM X4 waterkoeler aan, Deze waterkoeler biedt optimale koeling voor RAM met een nikkel-geplateerde koperen koelbasis, speciaal ontworpen voor de nieuwste generatie RAM-modules. Moderne, overklokbare RAM-modules worden steeds krachtiger en genereren veel warmte. In combinatie met de Alphacool Core D-RAM-modules zorgt deze koeler voor een lagere bedrijfstemperatuur, wat de systeemstabiliteit bevordert.

Het Apex-assortiment omvat ook andere hoogwaardige producten met een stijlvol ontwerp, eersteklas materialen en innovatieve technologieën. De aRGB-verlichting voegt een decoratief element toe aan het geheel, waardoor een indrukwekkende uitstraling ontstaat. De Apex RAM X4 waterkoeler is verkrijgbaar in zilver en zwart via de Alphacool online winkel, waardoor gebruikers kunnen genieten van betrouwbare koeling met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?