Alphacool kondigt een nieuwe CPU-koeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool breidt zijn assortiment uit met de Core 1 Aurora White, een krachtige CPU-koeler in een strakke witte kleur. De nieuwe 3D jetplate zorgt voor efficiënte afvoer van de warmte van de nieuwste desktop-CPU’s. De Core 1 combineert oude en nieuwe technologieën door de bewezen cross-slot technologie te koppelen aan de innovatieve 3D jetplate, wat resulteert in een 10 Kelvin lagere temperatuur vergeleken met het vorige model. Gemaakt van hoogwaardig messing, heeft de Core 1 vernikkelde aansluitingen en een vergrote, ook vernikkelde koelvoet, die zelfs zeer grote CPU’s volledig bedekt.

Het ontwerp van de Core 1 is elegant en functioneel, met vernikkelde aansluitingen die opvallen tegen de messing behuizing. De discreet vormgegeven contourlijn en afgeronde hoeken voegen een perfecte touch toe aan het totale uiterlijk. Het aangepaste montagesysteem vereenvoudigt de installatie met minder schroeven in vergelijking met eerdere modellen. De CPU-koeler is compatibel met Intel LGA1700 en AMD AM4, AM5, en heeft een adviesprijs van 129,98€. Met afmetingen van 72 x 72 x 26,50 mm, een behuizing van messing en een radiator van vernikkeld koper, biedt de Core 1 betrouwbare koelprestaties met een maximale bedrijfstemperatuur van 60°C.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?