Alphacool lanceert de Core Flat Reservoir


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool lanceert de Core Flat Reservoir, met een gestroomlijnd ontwerp en functionele veelzijdigheid. Met aRGB-verlichting en vijf aansluitingen biedt het reservoir niet alleen een esthetische uitstraling, maar ook flexibiliteit. Gemaakt van hoogwaardig acrylglas, benadrukt het Core Design-serieontwerp verchroomde G1/4″ messing aansluitingen, wat niet alleen een strak uiterlijk geeft, maar ook lekproblemen omzeilt door recessies in plaats van directe schroefdraadverbindingen.

De eenvoudige installatie wordt vergemakkelijkt door het Core Push Montagekit, waardoor het reservoir op behuizingspanelen of radiatoren kan worden gemonteerd met metalen pinnen en bijpassende vrouwelijke hulzen. Het platte ontwerp maakt het geschikt voor kleine behuizingen. De Core Flat Reservoir is verkrijgbaar in 240 mm of 360 mm versies met een rechts geplaatste pompkop, ideaal voor op maat gemaakte waterkoelingslussen. Een extra aftappoort aan de zijkant vergemakkelijkt het legen.

De verlichting kan worden aangestuurd via een digitale aRGB-header op het moederbord of de optionele Alphacool Aurora Eiscontrol aRGB-controller.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?