“AMD en Intel houden beiden op 4 januari een persconferentie tijdens CES 2022”


De data waarop AMD en Intel hun aankondigingen gaan doen tijdens CES 2022 zijn bekendgemaakt. De Consumer Electronics Show (CES) is wereldwijd het grootste tech-evenement, en vind elk jaar plaats in januari met als locatie: Las Vegas!

AMD zal op 4 januari 2022 om 16:00 CET een aankondiging doen. Vermoedelijk gaat het hier om de nieuwe grafische kaarten, waaronder de Radeon RX 6500XT en RX 6400. De kans is ook aanwezig dat het merk meer informatie over nieuwe processors uit de doeken gaat halen, maar dat is nog niet bevestigd.

Intel volgt op dezelfde dag om 17:00 CET met aan aankondiging van zeer waarschijnlijk de nieuwe 12e generatie Alder Lake non-K processors voor desktops, en de mobiele Alder Lake-P processors voor laptops en andere mobiele apparaten.Bronnen: Andreas Schilling [1], Andreas Schilling [2]

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.