AMD heeft de AMD Radeon Pro W7700 voor workstations onthuld


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AMD

AMD heeft vandaag de AMD Radeon PRO W7700 onthuld als de krachtigste professionele workstation grafische kaart onder de $1.000. Deze kaart biedt betrouwbaarheid, stabiliteit en buitengewone prijs/prestatieverhouding voor content creatie, CAD en AI-toepassingen. De AMD Radeon PRO W7700 is ontworpen om te voldoen aan de evoluerende eisen van professionele workflows, waaronder complexe ontwerpen, groeiende visuele effecten en animaties, wereldwijde bouwprojecten, en de explosieve groei van geavanceerde AI-toepassingen.

Met 16 GB snelle VRAM is de kaart ideaal voor creatieve industrieën zoals Media & Entertainment, Design & Manufacturing, en Architecture, Engineering & Construction. Het ondersteunt hogere resoluties, uitwisseling van gegevens tussen toepassingen en multitasking. De ondersteuning voor DisplayPort 2.1 biedt rijkere kleurruimtes en hoge displayresoluties. De grafische kaart levert ook superieure prestaties in CAD-software zoals SOLIDWORKS, Creo en CATIA, waardoor architecten fotorealistische renders en walkthroughs kunnen produceren.

Met hardwarematige AI-versnellers maakt de Radeon PRO W7700 het mogelijk om AI-toepassingen rechtstreeks op het werkstation uit te voeren, waardoor professionals kunnen profiteren van generatieve AI en andere creatieve toepassingen. De samenwerking tussen AMD en ACCA Software wordt benadrukt, waarbij ACCA Edificius-klanten zullen profiteren van de nieuwe workstation graphics voor verbeterde fotorealisme en beeldrendering.

De AMD Radeon PRO W7700 wordt verwacht op 13 november 2023, beschikbaar bij online retailers en heeft een SEP van $999 USD.Bronnen: AMD

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?