AMD kondigt op 4 oktober de nieuwe B650- en B650E-moederborden aan


AMD heeft via hun eigen website meer informatie bekendgemaakt over de nog aan te kondigen AM5-moederborden met B650 en B650E chipsets. Deze nieuwe borden met de vernieuwde chipset zullen op 4 oktober aangekondigd worden via een online evenement. Tijdens dit evenement worden de moederborden van ASRock, BIOSTAR, ASUS, MSI en Gigabyte getoond. Via de volgende link kan je jezelf alvast registreren om het evenement online bij te wonen: link.

Begin persbericht van AMD

Bekijk voor het eerst de nieuwe AMD AM5 B650E- en B650-moederborden, die de onlangs aangekondigde AMD Ryzen™ 7000-serie processors ondersteunen. Door gebruik te maken van de kracht van DDR5-geheugen en PCIe® 5.0-technologieën, introduceert het AM5-platform meer prestaties, kracht en mogelijkheden dan ooit tevoren.

Wat we zullen behandelen:
– Een voorproefje van Socket AM5 B650E- en B650-moederborden
– AM5 B650E en B650 moederbord line-up, specificaties en functies van ASUS, GIGABYTE, ASRock, MSI en BIOSTAR
– Hoe het Socket AM5-platform en de AMD Ryzen™ 7000-serie processors ongelooflijke prestaties leverenBronnen: AMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.