AMD presenteert Zen 3-processors en Big Navi-kaarten in oktoberAMD heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe Zen 3-processors op 8 oktober bekend gemaakt worden waar de RX 6000-videokaarten volgen op 28 oktober.

In onder andere een tweet heeft het merk laten weten dat op 28 oktober de nieuwe RX 6000-videokaarten getoond zullen worden. Deze nieuwe serie kaarten zullen gebruik gaan maken van de RDNA2-architectuur met een Big Navi-processor, hiermee zal het merk de strijd aan gaan met de recent aangekondigde NVIDIA RTX 30-serie.

Ook heeft het merk aangegeven dat op 8 oktober de nieuwe Zen3 architectuur voor processors aangekondigd zal worden. Bij dit evenement zullen hoogstwaarschijnlijk de Ryzen 4000-serie processors onder de codenaam ‘Vermeer’ getoond worden.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.