AMD Radeon RX 6500 XT verschijnt op website van Lenovo


Details over een nieuwe videokaart van AMD zijn verschenen op de website van Lenovo. Hierbij bevestigd Lenovo dat de RX 6500 XT er aan zit te komen, en dat deze ook beschikbaar zal komen in een van de Legion T5 pre-build pc’s van het merk.

Van de AMD Radeon RX 6500 XT is bekend dat deze gaat beschikken over 4GB GDDR6-geheugen op een 64-bit bus, 1024 CUDA-cores en 16MB cache. Ook vermeld de website van Lenovo dat deze kaart 1x HDMI 2.1 en 1x DisplayPort 1.4a aan boord heeft.

Inmiddels is de pagina verwijdert van de website van Lenovo, maar het is aannemelijk dat AMD de kaart binnenkort aan zal kondigen. Op 4 januari 2022 heeft AMD een persconferentie gepland tijdens CES 2022, dus is de kans aanwezig dat er dan meer bekend gaat worden over de RX 6500 XT.Bronnen: KOMACHI_ENSAKA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments