AMD Ryzen 9 7900X Review


We hebben er even naar uit mogen kijken, maar inmiddels is het zo ver: AMD brengt eindelijk hun nieuwe Ryzen 7000 series processoren uit. Ze beloven de grootste stap vooruit te betekenen voor AMD sinds de lancering van hun eerste Ryzen processoren in 2017, dus aan verwachtingen hebben we geen gebrek.

We zullen ons de komende dagen richten op verschillende van deze nieuwe CPUs, nieuwe moederborden, geheugen en andere randzaken. Maar we starten vandaag met wat de nieuwe high-end CPU koning zou moeten worden: de Ryzen 9 7900X. In de onderstaande video leer je wat je moet weten, en neemt AMD’s jongste het op tegen de snelste Intel CPU én de snelste AMD CPU van vorige generatie. Dat doen we in CPU benchmarks, en maar liefst 20 games:

Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.