AMD verkoopt naast computerhardware nu ook fietsen


Met alle drukte rondom de nieuwe NVIDIA GeForce RTX 30-serie videokaarten brengt AMD ook wat nieuws uit. Wellicht niet wat je op het moment zou verwachten, maar AMD verkoopt voortaan onder eigen naam een tweetal soorten fietsen.

AMD heeft recent een tweetal fietsen aangekondigd die in de AMD fanstore verkrijgbaar zullen zijn. De twee modellen, de Custom ruiser en de Custom mountainbike zullen in de Verenigde Staten verkrijgbaar komen met beiden een prijs van $300 + $50 verzendkosten.

De AMD Custom Cruiser is een fiets met grote banden, 26″ wielen en een framemaat van 18,5″. Dit model komt in de framekleuren wit en zwart beschikbaar.


Vervolgens de luxere Custom mountainbike, deze beschikt over 21 versnellingen en dubbele vering bovenop waar de Custom Cruiser over beschikt, voor dezelfde prijs. Qua kleuren komt deze fiets als zwart frame met witte banden, wit frame met zwarte banden of wit frame met oranje banden.


Of de fietsen ook buiten de Verenigde Staten verkrijgbaar komen is nog onbekend.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.