AMD’s Radeon RX 7900-GPU’s vanaf 13 december verkrijgbaar


De nieuwe grafische kaarten van AMD zullen vanaf 13 december verkrijgbaar zijn. Het gaat om de Radeon RX 7900 XT en RX 7900 XTX, de twee nieuwe topmodellen van het merk. Verder zal er bij de lancering enkel keuze zijn voor het reference ontwerp van AMD, de custom modellen van andere fabrikanten volgen later. In de onderstaande afbeelding vind je het volledige bericht.

Waarom AMD er voor kiest om de custom modellen later uit te brengen is niet bekend. Vermoedelijk zal dit 1 tot 2 weken na de lancering zijn, oftewel tussen 20 en 27 december, al staat dat dus nog niet vast. Verder hebben de meeste merken nog weinig bekend gemaakt over de custom modellen die aangekondigd gaan worden, het is dus nog even afwachten tot er meer bekend is.Bronnen: Videocardz.com, WCCFTech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.