Anker brengt de Space in- en over-ears uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

SoundCore, het audiomerk van Anker, introduceert twee nieuwe koptelefoons: de Space Q45 over-ears en de Space A40 in-ears. Beide koptelefoons bevatten active noise canceling (ANC) en zitten door hun ergonomische ontwerp comfortabel in of rondom de oren. De Space Q45 en de Space A40 koptelefoons zijn vanaf nu verkrijgbaar.

SoundCore Space Q45
De Soundcore Space Q45 draadloze koptelefoon maakt gebruik van de sterkste en beste Active Noise Cancelling van Anker. De koptelefoon filtert met vier microfoons externe geluiden tot wel 98% weg, zodat je je helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld. De 40 mm drivers leveren een intense bas en heldere audio, terwijl de LDAC-ondersteuning zorgt voor hi-res audiokwaliteit.

Via de Soundcore App configureer je eenvoudig de 5 verschillende niveaus van noise cancelling en pas je het geluid van de koptelefoon aan met de equalizer. De Space Q45 heeft een ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort en gaat tot wel 50 uur mee zonder tussentijds opladen. Met slechts 5 minuten snelladen is de koptelefoon weer voldoende opgeladen voor 4 uur luisterplezier.

De SoundCore Space Q45 is nu verkrijgbaar voor €149,99

SoundCore Space A40
De nieuwe Soundcore Space A40’s vertrouwen net als de Space Q45 op vergelijkbare ANC- en audiotechnologie. Zes ingebouwde microfoons zorgen voor de Active Noise Cancelling (ANC) en reduceert ruis tot 98 procent. Met een zeer gedetailleerde geluidskwaliteit dankzij dubbellagige membraan-drivers zijn de Space A40-oordopjes perfect om draadloos te genieten van bijvoorbeeld muziek en films.

Deze True Wireless Stereo (TWS) in-ears gaan tien uur mee op één batterijlading en in totaal 50 uur dankzij de bijbehorende oplaadcase. De Space A40 is de kleinste TWS-hoofdtelefoon van SoundCore en past comfortabel in elk oor dankzij het ergonomische ontwerp en de vijf meegeleverde opzetstukken. De draadloze oordopjes zijn beschikbaar in zwart, marineblauw en wit.

De SoundCore Space A40 is nu verkrijgbaar voor €99,99Bronnen: Anker

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.