Anker introduceert de Eufy Omni S1 Pro dweil en stofzuigrobot


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

Anker, introduceert de eufy Omni S1 Pro, een revolutionaire dweil- en stofzuigrobot met alles-in-één station. Dit nieuwste product uit de premium eufy S-serie is perfect voor huishoudelijke taken tijdens spannende EK-wedstrijden of Tour de France-etappes. De eufy Omni S1 Pro is verkrijgbaar bij Coolblue en op de eufy-website voor €1.499,-, maar tot 12 juli is hij beschikbaar voor een lanceringsprijs van €1.299,-.

De eufy Omni S1 Pro biedt een indrukwekkende reinigingskracht van 8.000 pascal en verwijdert gemakkelijk stof, vuil en huisdierharen van alle vloertypen. De innovatieve dweilfunctie maakt gebruik van Eco-Clean Ozontechnologie, die leidingwater omzet in geozoniseerd water voor een diepere reiniging en effectievere bacteriebestrijding. Het zelfreinigingsstation wast de dweil automatisch met schoon water en droogt deze vervolgens, wat onaangename geurtjes voorkomt en de levensduur van het apparaat verlengt.

Met 3D MatrixEye diepteperceptie en TrueCourse Mapping navigeert de Omni S1 Pro nauwkeurig door het huis en dweilt om obstakels heen. Het innovatieve dweilliftsysteem tilt de dweil automatisch op wanneer er tapijt wordt gedetecteerd. De schoonmaakprocessen kunnen eenvoudig worden beheerd via de eufy-app, waarmee ook individuele schoonmaakzones kunnen worden ingesteld. De eufy Omni S1 Pro is nu verkrijgbaar bij Coolblue en op de eufy-website voor €1.499,-.Bronnen: Anker

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?