Anker kondigt een nieuwe draagbare speaker aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

Anker heeft zijn nieuwste product onthuld: de draagbare premium speaker Motion X500. De Motion X500 biedt ruimtelijk geluid, ultiem draadloos HiFi-geluid, een batterijduur van twaalf uur en sfeervolle LED-verlichting, en combineert deze functies in een compact apparaat ter grootte van een handtas. Uitgerust met drie drivers, waaronder de innovatieve “sky channel” driver voor 3D-geluidsontwerp, levert de Motion X500 een krachtig geluid van 40 watt met ruimtelijke audio. Gebruikers kunnen de equalizer aanpassen via de Soundcore-app om hoge, midden- en lage frequenties te wijzigen.

De luidspreker heeft een elegante aluminium behuizing met een matte afwerking, verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en roze. De bovenste Sky Channel is voorzien van LED-verlichting die dynamisch van kleur verandert op basis van de geselecteerde equalizer-modus en aanpasbaar is via de Soundcore-app. Met een gewicht van 1,6 kilogram en IPX7-waterbescherming is de Motion X500 ontworpen voor zowel thuisgebruik als buitenactiviteiten, zoals kamperen.

De Motion X500 is geprijsd op €169,99 en verkrijgbaar in Black Deluxe, Glitzy Blue en Pink Punch op Amazon.nl, soundcore.com en andere retailpartners.

Soundcore introduceert ook de compacte Motion 300, een draagbare Bluetooth-luidspreker met draadloos HiFi-geluid, LDAC-ondersteuning en een batterijduur van meer dan twaalf uur. Met twee drivers van in totaal 30 watt biedt de Motion 300 een meeslepende audiobeleving. Waterbestendig (IPX7) en uitgerust met de nieuwe SmartTune adaptieve EQ van Soundcore, is de luidspreker aanpasbaar aan individuele voorkeuren.

De Motion 300 heeft een prijs van €89,99 en is verkrijgbaar in Mirage Black, Frost Blue en Fern Green op Amazon.nl, www.soundcore.com en andere retailpartners.Bronnen: Anker

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?