Anker lanceert nieuwe generatie Liberty 3 Pro in-ears met batterijduur tot 32 uur


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

SoundCore, het audiomerk van Anker Innovations, kondigt vandaag de Liberty 3 Pro aan, de nieuwste draadloze oordoppen in de Liberty-reeks. De Liberty 3 Pro bevat exclusieve, coaxiale dubbele driver-technologie. Hierdoor komt het geluid met hoge en lage frequentie rechtstreeks in het oor, wat een gedetailleerd en ruimtelijk geluidsbeeld biedt. De oordoppen hebben daarnaast gepersonaliseerde actieve ruisonderdrukking. Dit zorgt ervoor dat de ruisonderdrukking afgestemd wordt op de situatie waar iemand zich in bevindt.

Gepersonaliseerde ruisonderdrukking en 32 uur speeltijd
De Liberty 3 Pro is voorzien van HearID ANC, waarmee ruisonderdrukking automatisch kan worden aangepast op basis van externe omstandigheden. Hierbij kan eenvoudig een uniek en op maat gemaakt geluidsprofiel worden gecreëerd door de in-ear druk te analyseren. Met de Liberty 3 Pro oordopjes geniet je van maar liefst 32 uur speeltijd. Na één keer opladen kun je tot acht uur muziek luisteren en met de bijbehorende compacte case zijn de oordopjes drie keer volledig op te laden.

Nieuw stijlvol ontwerp met Fusion Comfort
Dankzij de Fusion Comfort-technologie heeft Liberty 3 Pro een ergonomisch ontwerp voor een comfortabele pasvorm met siliconen oorvleugels. Deze vleugels bevatten een luchtdrukontlastende structuur om het draagcomfort te bevorderen. Bovendien zijn de oordoppen 30% kleiner dan de Liberty 2 Pro en hebben ze een IPX4-classificatie voor waterbestendigheid. Je kunt ze dus gerust dragen als het regent of tijdens het sporten.

Verbeterde geluidsprestaties
Ook de geluidsprestaties van de Liberty 3 Pro zijn verbeterd. De vernieuwde ACAA 2.0 biedt een coaxiaal uitgelijnde akoestische architectuur met een gebalanceerde armature driver van Knowles die is gekoppeld aan een dynamische driver van 10,6 mm. Dit zorgt ervoor dat het geluid nog meer detail bevat, geen vervormingen heeft en zo de beste luisterervaring biedt. De LDAC-codec, indien gebruikt met compatibele apparaten, draagt drie keer zoveel gegevens over als standaard Bluetooth-formaten en biedt een audio-ervaring met hoge resolutie voor luisteraars. Bovendien kunnen gebruikers de HearID-geluidsfunctie gebruiken in de Soundcore-app, die de frequenties kan afstemmen op het gehoor van de luisteraar. Zo biedt de Liberty 3 Pro voor iedereen de ultieme geluidservaring.

Beschikbaarheid en prijzen
De Liberty 3 Pro is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en paars en is vanaf nu beschikbaar voor €159,-Bronnen: Anker

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments