“Anker toont nieuwe veiligheidsproducten tijdens Week van de Veiligheid”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

Wageningen, oktober 2021 – Tijdens de jaarlijkse Week van de Veiligheid wordt het thema veiligheid extra onder de aandacht gebracht. En wat is er nou belangrijker dan je veilig voelen in je eigen huis en tuin? Anker Innovations, innovatief leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert daarom een aantal nieuwe Eufy security producten voor een veilig gevoel binnen- en buitenshuis.

Het hoofdthema van dit jaar is ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’. Met behulp van de nieuwe innovatieve Eufy producten ben je dit gegarandeerd. Elk Eufy product is ontworpen om ervoor te zorgen dat de beveiligingsgegevens op een veilige manier worden vastgelegd en toegankelijk door middel van data encryptie en lokale opslag. Bovendien zit je niet vast aan dure abonnementen.

Floodlight Camera 2K Pro
Maak kennis met de Floodlight Camera 2K Pro! Deze 360° camera geeft een volledig beeld zonder blinde vlekken en legt alle details vast in 2K. Daarnaast biedt deze Floodlight Camera diverse soorten verlichting en zijn de kleurtemperatuur en helderheid, schema’s en bewegingsdetectie makkelijk in te stellen via de app. Eventuele indringers worden herkend door de AI technologie en worden afgeschrikt door 3.000 lumen heldere schijnwerpers. Zelfs ‘s nachts heeft de camera een gedetailleerde, full-color opname.

De Floodlight Camera 2K Pro is beschikbaar via Coolblue en Bol.com met een adviesprijs van €299

Spotlight Cam Solar2K
Bang voor een hoge energierekening? Met de Spotlight Cam Solar 2K hoef je je daar geen zorgen over te maken. De camera wordt overdag door zonlicht voorzien van stroom en ‘s avonds zorgt de ingebouwde batterij dat de camera ook dan blijft functioneren. Met een ultra heldere schijnwerper van 600 lumen worden ongewenste gasten opgeschrikt met een bereik van wel 8 meter. Door middel van kunstmatige intelligentie (AI) worden personen onderscheiden van bijvoorbeeld dieren en andere objecten zodat er geen valse meldingen gegeven worden. Die beelden worden vastgelegd en opgeslagen in 2K-resolutie.

Verwachte beschikbaarheid: begin november via Coolblue, Bol.com en andere partners met een adviesprijs van €199.

Spotlight Cam Pro 2K
Helderheid is van groot belang als het gaat om het bewaken van je huis. Met behulp van de Spotlight Cam Pro 2K zie je precies wat er buiten je huis gebeurt in 2K high-definition video. Wanneer de bewegingssensor wordt geactiveerd verlichten 600-lumen heldere schijnwerpers ongenode gasten en ook ‘s avonds houdt de camera alles scherp in de gaten. Je kunt de helderheid of kleurtemperatuur van de spotlight zelf instellen. De op AI-werkende camera stuurt bovendien alleen een melding wanneer het systeem mensen detecteert, zodat je geen melding ontvangt van passerende dieren of vallende blaadjes. De Spotlight Cam Pro 2K werkt op batterijen, dus geen gedoe met bekabeling.

Verwachte beschikbaarheid: eind oktober / begin november via Coolblue, Bol.com en andere partners met een adviesprijs van €169.Bronnen: Anker

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.