Anker toont Soundcore in-ears met ingebouwde hartslagsensor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Anker

Soundcore, het audiomerk van Anker, introduceert de nieuwe Liberty 4 in-ear headphones. Uniek aan de Liberty 4 is de ingebouwde hartslagsensor die tijdens het luisteren, bijvoorbeeld tijdens het sporten, de hartslag nauwlettend in de gaten houdt. Na het instellen van de sensor zijn de gegevens beschikbaar in de speciaal ontwikkelde Soundcore Wellness app. De in-ears bevatten daarnaast noise-cancelling die zich automatisch aan de omgeving aanpast en biedt de optie om een gepersonaliseerd geluidsprofiel te creëren dat helemaal naar wens ingesteld kan worden. De Soundcore Liberty 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 130 euro.

Multi-inzetbaar en comfortabel
De Liberty 4 bevat een in-ear-hartslagsensor om de hartslag door de dag heen te monitoren. Zo is bijvoorbeeld na een sessie in de sportschool terug te zien wat dit met de hartslag heeft gedaan. De sensor is eenvoudig in te stellen via de Soundcore Wellness app waar ook de gemeten gegevens te zien zijn. Een sensor houdt beïnvloeding van de meter door zonlicht en vloeistoffen tegen, zodat de hartslagmeting accuraat is. De in-ears bevatten daarnaast een dubbellaagse structuur en passen zich aan de vorm van de gehoorgang aan voor een prettige pasvorm en wolkachtig comfort. Er zijn vier maten oordopjes, dus er zit voor iedereen een prettige optie tussen. Hierdoor kunnen de oordopjes gemakkelijk een hele dag gedragen worden. De Liberty 4 biedt door de oplaad-case tot wel 28 uur luisterplezier en is met 15 minuten opladen weer 3 uur te gebruiken.

Premium 360° geluid met persoonlijk geluidsprofiel
De Liberty 4 biedt premium geluidskwaliteit met een diepe, krachtige bas, nauwkeurige middentonen en heldere hoge tonen, rechtstreeks afkomstig van de dubbele dynamische drivers van Soundcore’s akoestische systeem. De ingebouwde gyroscoop en het ruimtelijke audio-algoritme volgen hoofdbewegingen waardoor het geluid in 360° meebeweegt en de luisteraar zich altijd in het hart van het geluid bevindt. Omdat ieder gehoor anders is, analyseert Soundcore’s technologie de oren en de manier waarop de gebruiker geluid ontvangt om zo een gepersonaliseerd HearID-signaturesound-geluidsprofiel te maken. Hiermee wordt de muziek optimaal afgestemd op de gebruiker en dit zorgt voor de beste luisterervaring.

De oordopjes zijn te verbinden met meerdere apparaten waar eenvoudig tussen geschakeld kan worden. Door de 6 ingebouwde microfoons en een algoritme voor ruisonderdrukking worden achtergrondgeluiden gefilterd en wordt spraak in real time verbeterd, dus ook ideaal inzetbaar voor online (video)gesprekken.

De Soundcore Liberty 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 130 euro.Bronnen: Anker

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.