“Antec brengt de DF800 FLUX-behuizing uit met weerspiegelend voorpaneel”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec presenteert de nieuwste mid-tower van hun gaming-serie: de DF800 FLUX. Het chassis heeft nieuwe visuele effecten met een geometrisch ontwerp van het voorpaneel dat lichteffecten weerspiegelt door zijn speciale oppervlakteontwerp. Dankzij het zijpaneel van gehard glas met volledig zicht kan de gebruiker pronken met de constructie, terwijl het interieur van het chassis zorgt voor doordachte ventilatie dankzij enorme luchtinlaten en voldoende ruimte voor waterkoeling en casefans.

De nieuwe DF800 FLUX meet 479 x 220 x 488 mm (DxBxH) en is compatibel met ATX-, micro-ATX- en mini-ITX-moederborden. Wat betreft ventilatorondersteuning, biedt de behuizing plaats aan drie 120 mm / drie 140 mm aan de voorkant, drie 120 mm-fans / twee 140 mm-fans aan de bovenkant, evenals een 120 mm-ventilator aan de achterkant en twee fans aan de PSU-omhulling. De DF800 FLUX beschikt over een aantal voorgeïnstalleerde ventilatoren: drie 120 mm ARGB-ventilatoren aan de voorkant, één 120 mm omgekeerde ventilator op de PSU-omhulling en één 120 mm-ventilator aan de achterkant van de behuizing.

Voor extra waterkoeling biedt de DF800 FLUX plaats aan een 360 mm radiator voor en bovenop en een 120 mm radiator aan de achterkant. De behuizing heeft drie converteerbare, gereedschapsloze 3,5-inch HDD-schijfkooien (converteerbaar tot 2x 2,5-inch SSD’s), drie 2,5-inch SSD-montageruimten en zeven uitbreidingsslots. De DF800 heeft veel ruimte voor grafische kaarten met een lengte tot 405 mm en effectieve ventilatie, waardoor hij ook bijzonder geschikt is voor gamers. De DF800 FLUX ondersteunt high-end luchtkoelers met een maximale CPU Cooler Height van 175 mm en voedingen met een lengte van 205 mm.

Het I/O-paneel is voorzien van Power- en reset-knoppen, twee USB 3.0- en Mic/Audio-aansluitingen. De meegeleverde stofpluggen zorgen voor het voorkomen van schade. Met 34,5 mm aan de voorkant en 26,5 mm vrije ruimte aan de achterkant, biedt de behuizing voldoende ruimte voor kabelbeheer, wat zorgt voor een strakke constructie en geoptimaliseerde luchtstroom.

Prijzen en beschikbaarheid
De Antec DF800 FLUX is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €93.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.