Antec brengt de DP505-behuizing uit in nieuwe witte kleur


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Om gamers en liefhebbers een leuke en nieuwe behuizing te bieden, toont Antec de DP505 White.

Het chassis heeft visuele effecten met een x-vormig voorpaneelontwerp dat zorgt voor een enorme luchtinlaat voor ideale koelprestaties van de componenten. Ventilatieroosters aan de boven-, onderkant en in de PSU-kamer van de behuizing versnellen de luchtstroom. Magnetische en uittrekbare stoffilters aan de boven- en onderkant zorgen voor eenvoudige reiniging en onderhoud. Het 4 mm dikke zijpaneel van gehard glas laat de gebruiker pronken met de constructie, terwijl het interieur van het chassis voldoende ruimte biedt voor waterkoeling en casefans.

De nieuwe DP505 White meet 481 x 220 x 490 mm (DxBxH) en is compatibel met eATX-, ATX-, micro-ATX- en ITX-moederborden. Qua ventilatorondersteuning biedt de behuizing plaats aan drie 120 mm / drie 140 mm of twee 185 mm aan de voorkant, drie 120 mm-fans / twee 140 mm-fans aan de bovenkant en een 120 mm-ventilator aan de achterkant en twee ventilatoren aan de achterkant. PSU-omhulsel. Drie 120 mm ARGB-fans aan de voorkant zijn al inbegrepen in deze nette gaming-case.

Voor extra waterkoeling biedt de DP505 White ruimte voor een 360 mm radiator voor en bovenop en een 120 mm radiator achter. De behuizing heeft twee converteerbare, gereedschapsloze 3,5-inch HDD-schijfkooien (converteerbaar tot 2x 2,5-inch SSD’s), twee 2,5-inch SSD-montageruimten en zeven uitbreidingssleuven. Bovendien biedt het chassis veel ruimte voor grafische kaarten met een lengte tot 375 mm en effectieve ventilatie, waardoor het ook bijzonder geschikt is voor gamers. De mid-tower ondersteunt high-end luchtkoelers met een maximale CPU Cooler Height van 170 mm en voedingen met een lengte van 205 mm.

Het I/O-paneel is voorzien van Power- en LED-bedieningsknop, twee USB 3.0-, één Type C 3.2- en Mic- en HD Audio-aansluitingen. Met een speling van 23 mm aan de achterkant en een groef aan de bovenkant, evenals acht meegeleverde rubberen doorvoertules, biedt de DP505 White voldoende opties voor kabelbeheer, wat zorgt voor een schone constructie en geoptimaliseerde luchtstroom.

De Antec DP505 White is nu verkrijgbaar vanaf € 112.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.