Antec brengt de NX700-case uit met twee 185mm RGB-fans


Antec heeft een nieuwe computerbehuizing aangekondigd, de NX700. Deze mid-tower ATX-behuizing beschikt onder andere over twee grote 185mm RGB-ventilatoren aan de voorkant, en een enkele 120mm RGB-ventilator aan de achterzijde.

Binnen de NX-serie heeft Antec al een aantal verschillende modellen. Elk van deze is voorzien van RGB-verlichting en een ander front-panel ontwerp. De NX700 heeft een groot mesh voorpaneel, om zo betere airflow door te laten.

Qua afmetingen meet de NX700 440mm x 220mm x 492mm (D x B x H), en biedt daarmee plaats voor ATX-, Micro-ATX- en Mini ITX-moederborden. Voor grafische kaarten is er plek tot 340mm in lengte, CPU-koelers tot 170mm in hoogte en daarnaast kunnen er waterkoelingsradiatoren tot 360mm voorin, 280mm bovenin en 140mm achterin geplaatst worden. Meer informatie is te vinden op de website van Antec.

Prijzen en beschikbaarheid
Antec stelt de NX700 vanaf vandaag beschikbaar bij diverse webshops, met een adviesprijs van €84,99.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.