Antec brengt drie voedingen uit met 80 Plus Gold-certificering


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec breidt zijn Gold-serie uit met drie modellen, namelijk met 650W, 750W of 850W. De 80 PLUS GOLD-classificatie en modulaire bekabeling maken de Neo Eco Gold Modular tot een betaalbare keuze voor Antec’s reeks voedingen. Ze zijn nu in de handel verkrijgbaar vanaf 109 euro.

De gloednieuwe NeoECO Gold Modular-serie is klaar voor de beste doe-het-zelf-pc-ervaring, en biedt ook uitzonderlijke prestaties en uitstekende stabiliteit. Met een 100% volledig modulair ontwerp en 80 PLUS Gold-certificering, houdt de NeoECO Gold Modular-serie de pc-hardware-installatie gemakkelijk en schoon. Het levert zeer efficiënte stroom aan uw systeem en verlaagt je elektriciteitsrekening.

De thermische regeling met de Zero RPM-modus maakt het mogelijk om de ventilator uit te schakelen bij lage belasting om absolute stilte te bieden. De stille ventilator van 120 mm optimaliseert de balans tussen koeling en geluid. Hoogwaardige Japanse heavy-duty caps zorgen voor stabiele prestaties.

Het CircuitShield-ontwerp zorgt voor bescherming op industrieniveau om het systeem in elke omgeving veilig te houden. Met de garantie van 7 jaar is de NeoECO Gold Modular-serie de ideale keuze voor professionele modders en pc-gamers. Prijzen beginnen bij 109 euro voor de 650W.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.