Antec brengt mid-tower D700 Flux-case uit


Hardwarefabrikant Antec heeft een nieuwe case uitgebracht, de DF700 Flux. Deze mid-tower komt standaard met vijf 120mm fans, waarvan drie RGB aan de voorkant, en twee standaard aan de binnenkant, verder is er nog plaats voor vier extra. Aan de voorkant is een groot golvend mesh voorpaneel geplaatst welke gemaakt is voor veel airflow.

Qua installatie is er plek voor drie 3,5″ en drie 2,5″ drives. De I/O’s bestaan uit twee keer USB 3.0 Type-A, audio en knoppen voor aan/uit en de RGB. Het zijpaneel bestaat uit 4mm dik tempered glass, waar de behuizing verder alleen staal en plastic betreft.

Wanneer de DF700 Flux verkrijgbaar zal komen is net als de prijs nog niet bekend gemaakt. Deze details worden binnenkort verwacht.Bronnen: Antec (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.