Antec brengt nieuwe Fusion ARGB-fans uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec presenteert een nieuwe efficiënte case fan met adresseerbare ARGB genaamd Fusion. De behuizingsventilator is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een twaalfhoekige verlichting met 16 LED’s voor betoverende visuele effecten, hydraulische lagers voor een stille werking en een innovatief stroomversnellingskanaal voor een betere luchtstroom.

De Fusion meet 120 mm x 120 mm x 25 mm en werkt met een snelheid van 600 – 2000 RPM. Hydraulische lagers zorgen voor een laag ventilatorgeluid en uitstekende koelprestaties, dit alles bij een levensduur van ongeveer 40.000 uur. De Fusion-ventilator levert een maximale luchtstroom van 57,93 CFM en bereikt een maximale luchtdruk van 2,11 mmH₂O.

De nieuwe Antec-ventilator is gemaakt van een stevig twaalfhoekig plastic frame en is voorzien van acht anti-vibratiekussens om het geluid laag te houden, zelfs als het systeem hoog draait. In combinatie met PWM-regeling kan de ventilatorsnelheid bij lichte belasting tot een minimum worden beperkt, waardoor stille maar krachtige functionaliteit mogelijk is. Het algehele effect zorgt ervoor dat de Antec Fusion-ventilatoren een koele luchtstroom over de warmtegevoelige componenten in uw pc kunnen handhaven. De kabels van Fusion zijn bedekt met geweven draad voor een extra lange levensduur en eersteklas esthetiek.

De Fusion 120 ARGB-ventilator is nu in de handel verkrijgbaar vanaf € 17,99. De ventilator wordt geleverd in pakketten van één, drie of vijf ventilatoren en wordt gedekt door een garantie van 2 jaar.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.