Antec brengt NX410 ATX-budgetbehuizing uit


Antec heeft zijn assortiment met gunstig geprijsde behuizingen uitgebreid met de NX410. Deze ATX-behuizing komt verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, en komt standaard met maar liefst drie aRGB fans. Qua afmetingen meet de behuizing 485mm in de hoogte, 390mm in de lengte en 210mm in de breedte.

Bovenop de case zijn de I/O’s, namelijk 1x USB 3.0, 2x USB 2.0 en audio. Verder zijn hier knoppen aanwezig om de stroom in te schakelen en de ingebouwde aRGB-controller te bedienen. Aan de zijkant bevindt zich een tempered glass zijpaneel, verder zijn er tot 2 plekken voor 2,5″ en twee plekken voor 3,5″ drives beschikbaar.

Antec geeft de NX410 een garantie mee van 1 jaar, en de behuizing is op het moment al verkrijgbaar voor ongeveer 60 euro.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.