Antec introduceert een nieuwe budget behuizing


Antec Inc. heeft de AX61 Elite geïntroduceerd, een betaalbare mid-tower behuizing uit de AX-serie.

De AX61 Elite heeft een zijpaneel van gehard glas om de ingebouwde componenten te tonen en zorgt voor uitstekende luchtstroom dankzij de luchtinlaten aan de voor- en onderkant.

Met afmetingen van 405 mm x 200 mm x 449 mm (D x B x H) is de behuizing compatibel met ATX, micro-ATX en ITX-moederborden. Hij ondersteunt grafische kaarten tot 320 mm lang en CPU-radiatoren tot 160 mm hoog. De behuizing biedt ruimte voor maximaal 8 ventilatoren, inclusief drie ARGB-ventilatoren aan de voorkant en één aan de achterkant. De hoofdventilator synchroniseert de andere twee voorste ventilatoren met het moederbord. Er is ook plaats voor een 120/240/360 mm radiator aan de voorkant. Het ontwerp van de behuizing maakt eenvoudig kabelbeheer mogelijk, met respectievelijk 24 mm diepte aan de linkerkant en 13 mm aan de rechterkant.

Verder biedt de behuizing zeven uitbreidingsslots, twee 3,5-inch bays (converteerbaar naar één 2,5-inch SSD) en twee speciale 2,5-inch bays voor schijven en kaarten. Het I/O-paneel bevat een aan/uit-knop, LED-besturingsknop, één USB 3.0-poort, twee USB 2.0-poorten en Mic/HD-audioaansluitingen.

De AX61 heeft een adviesprijs van €79Bronnen: Antec, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?