Antec introduceert nieuwe voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec Inc introduceert de NE Gold M ATX 3.0 voedingsserie. Deze serie omvat twee modellen in zwart en wit, met capaciteiten van 1000 W in wit en 850 W, 1000 W en 1300 W in zwart.

De NE Gold M ATX 3.0 voedingen voldoen aan de strenge normen van de ATX 3.0 standaard voor betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. Ze zijn formeel gecertificeerd voor ATX 3.0 compatibiliteit, wat garant staat voor topkwaliteit en prestaties. De inbegrepen PCIe 5.0 12VHPWR GPU-kabel zorgt voor naadloze compatibiliteit met moderne grafische kaarten, waaronder de NVIDIA GeForce RTX 40 Serie. Met hoogwaardige JP condensatoren, betrouwbare stabiliteit en 80 Plus Gold gecertificeerde efficiëntie, bieden ze ongeëvenaarde prestaties voor het systeem. Het PhaseWave Design zorgt voor een stabiele stroomuitvoer, terwijl de 120 mm FDB Silence Fan geruisloze koeling levert.

De NE Gold M ATX 3.0 serie is ontworpen voor een uitstekende PC-bouwervaring, met volledig modulaire ontwerpen en uitgebreide mogelijkheden voor kabelbeheer. Ze leveren efficiënte stroom aan het systeem en verlagen het elektriciteitsverbruik. De ingebouwde geavanceerde thermische controle met Zero RPM modus schakelt de ventilator uit bij lage belastingen voor absolute stilte. Hoogwaardige Japanse condensatoren en een serverklasse LLC ontwerp met synchrone rectificatie zorgen voor stabiele prestaties en betrouwbaarheid.

Met het CircuitShield ontwerp en een garantie van 10 jaar biedt de NE Gold M ATX 3.0 serie industriële kwaliteitsbescherming en is het een ongeëvenaarde keuze voor professionele modders en PC-gamers.Bronnen: Antec

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?