Antec kondigt de Performance 1 FT behuizing in het wit aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec, heeft de nieuwste toevoeging aan hun assortiment aangekondigd: de Performance 1 FT computerbehuizing, nu beschikbaar in een elegante witte afwerking. Deze E-ATX full-tower behuizing zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers en online verkooppunten voor een ‘Speciale Lanceringsprijs’ van €173,99, inclusief btw.

De Performance 1 FT-serie is al geprezen vanwege zijn unieke combinatie van design esthetiek en uitzonderlijke functionaliteit. Met de toevoeging van de witte variant richt Antec zich op enthousiastelingen die zowel prestaties als stijl zoeken.

De Performance 1 FT White Edition onderscheidt zich door zijn elegante matte witte exterieur, waardoor elke build een vleugje verfijning krijgt. Een digitaal voorpaneel toont de temperaturen van de GPU en CPU via de iUnity-software. De behuizing is ontworpen voor optimale luchtstroom, met 3 x Storm T3 140mm PWM-ventilatoren aan de voorkant en 1 x Storm T3 120mm PWM-ventilator aan de achterkant voor superieure koeling. Daarnaast biedt de behuizing voldoende ruimte voor opslagapparaten, een modulair ontwerp voor flexibele componentconfiguratie en gehard glas zijpanelen voor visuele effecten. Onderhoud is eenvoudig dankzij verwijderbare stoffilters en een ruim ontwerp.

Met de Performance 1 FT White Edition biedt Antec een combinatie van prestaties en stijl voor pc-enthousiastelingen.Bronnen: Antec

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?