Antec presenteert AX90 mid-tower met ruitvormig gaaspaneel voor een betere airflow


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec presenteert de AX90, een model van de nieuwe budgetvriendelijke AX serie Gaming cases. De mid-tower is voorzien van drie 120 mm ARGB-ventilatoren voor en één achter en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 99,99.

De nieuwe AX-serie van Antec biedt een grote keuze aan gaming-cases met LED-verlichting en opvallende frontpaneelontwerpen – en dat alles voor een betaalbare prijs. De nieuwe AX90-behuizing heeft een zijpaneel van gehard glas en zet de ingebouwde componenten in de schijnwerpers. Diamantvormige frames in een voorpaneel van mesh zorgen niet alleen voor een visueel hoogtepunt, maar zorgen ook voor een betere luchtstroom.

De behuizing meet 473 mm x 210 mm x 486 mm (D x B x H) en is compatibel met ATX-, micro-ATX- en ITX-moederborden. De AX90 ondersteunt grafische kaarten met een lengte tot 385 mm en CPU-radiatoren met een maximale hoogte van 160 mm. Hij biedt plaats aan maximaal 11 ventilatoren en is af fabriek uitgerust met drie ARGB-ventilatoren voor en één achter. De ingebouwde bedieningshub kan worden gesynchroniseerd met het moederbord of de ARGB-verlichtingsmodi schakelen met de ARGB-bedieningsknop voor de installatie. Daarnaast biedt de toren ruimte voor een 360 mm radiator aan de voorzijde, 360 mm aan de bovenzijde, 240 mm aan de zijkant en een 120 mm radiator aan de achterzijde van het chassis.

Zeven uitbreidingsslots, twee 3,5-inch bays (omvormbaar tot één 2,5 SSD) en twee speciale 2,5-inch bays bieden voldoende ruimte voor schijven en kaarten. Het I / O-paneel heeft een aan / uit- en resetknop, een LED-bedieningsknop, een USB 3.0-, twee USB 2.0-poorten en Mic / HD-audioaansluitingen. Stoffilters aan de boven-, voorkant, onderkant en aan de rechterkant zorgen voor eenvoudig onderhoud. 23 mm ruimte voor kabelbeheer zorgt ervoor dat de pc-build er netjes uitziet.



Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.