Antec presenteert een nieuwe budget behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Antec

Antec Inc. heeft de AX20 gepresenteerd, een model van hun nieuwe budgetvriendelijke AX-serie Gaming-behuizingen. Deze mid-tower is voorzien van drie 120 mm RGB-ventilatoren aan de voorkant en wordt verkocht voor €56,99 (adviesverkoopprijs inclusief btw).

De nieuwe AX-serie biedt een ruime selectie van gaming-behuizingen met LED-verlichting en opvallende ontwerpen van het voorpaneel, allemaal tegen een betaalbare prijs. De AX20 heeft een zijpaneel van getemperd glas en benadrukt de ingebouwde componenten. Het ontwerp met schuin gevormde luchtinlaten en dicht gaas zorgt niet alleen voor een visueel effect maar zorgt ook voor een uitstekende luchtstroom met massieve luchtinlaten aan de voorkant, bovenkant en onderkant.

Met afmetingen van 358 mm x 207 mm x 451 mm (D x B x H) is de behuizing compatibel met ATX, micro-ATX en ITX moederborden. De AX20 ondersteunt grafische kaarten tot 270 mm lang en CPU-koelers met een maximale hoogte van 155 mm. Er is ruimte voor maximaal 8 ventilatoren, waarbij er standaard drie RGB-ventilatoren aan de voorkant zijn ingebouwd. Bovendien biedt de mid-tower ruimte voor een 120 / 140 / 240 / 280 mm radiator aan de voorkant van de behuizing.

De behuizing heeft zeven uitbreidingsslots, twee 3,5-inch bays (ook te gebruiken als één 2,5-inch SSD-bay) en twee aparte 2,5-inch bays, waardoor er voldoende ruimte is voor schijven en kaarten. Het I/O-paneel heeft een aan/uit-knop, resetknop, één USB 3.0-poort, twee USB 2.0-poorten en Microfoon / HD-audio-aansluitingen.Bronnen: Antec

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?