Antec toont Dark Cube ITX-behuizing


Recent heeft Antec een nieuwe behuizing getoond: de Dark Cube. Deze bijzondere ITX-behuizing komt met twee verschillende front-panels, een van glas of een van mesh, en biedt daarbij ondersteuning voor Mini-ITX moederborden. Verder is er aan de zijkant een glazen paneel. Qua I/O’s is er beschikking over 2x USB3.0, audio en USB Type-C 3.1.

De case is te openen door deze uit elkaar te schuiven, wat de installatie eenvoudig zou moeten maken. Op de hoeken van het voorpaneel zijn verschillende RGB-elementen geplaatst, al lijkt het merk verder geen RGB-fans (of überhaupt fans) mee te leveren. In de case kunnen tot drie 120mm fans geplaatst worden of een enkele 120mm achterin en twee 140mm’s voorin, en daarbij kunnen er radiatoren tot 240mm voorin en 120mm achterin geplaatst worden.

Deze behuizing zal binnenkort verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer 200 euro. Wanneer de case precies in de winkels komt is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Antec

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.