AOC heeft de gaming C27G4ZXE onthult


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AGON by AOC heeft de AOC GAMING C27G4ZXE onthuld, een 27-inch Full HD gebogen gamingmonitor met een verversingssnelheid van 280 Hz, ontworpen voor een meeslepende en responsieve game-ervaring. Het monitorontwerp is geïnspireerd op stealth-gevechtsvliegtuigen, met een slank profiel, grijze en zwarte kleurstelling, en een compacte standaard die voldoende ruimte biedt voor gaming-accessoires.

De C27G4ZXE’s 1500R kromming volgt natuurlijk de kijkhoek van het menselijk oog, wat comfortabelere en meeslepende gameplay mogelijk maakt, ideaal voor zowel racesimulatoren als RPG’s. Met een snel VA-paneel en HDR10-ondersteuning levert de monitor diepe zwarttinten en levendige kleuren, terwijl Adaptive-Sync tearing en stotteren vermindert voor een vloeiende gameplay-ervaring.

Het scherm biedt een Full HD-resolutie die geschikt is voor mid-range GPU’s, waardoor gamers profiteren van de hoge verversingssnelheid zonder topklasse hardware te vereisen. De monitor ondersteunt ook Motion Blur Reduction voor scherpe beelden bij snelle bewegingen, met een reactietijd van slechts 1 ms in optimale instellingen.

Beschikbaarheid vanaf juli 2024 tegen een adviesprijs van £219,99, inclusief 3 jaar garantie, maakt de C27G4ZXE een aantrekkelijke keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betaalbare high-performance monitor voor competitieve gaming.Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?