AOC introduceert een nieuwe QHD 165hz gaming monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AGON by AOC introduceert de AOC GAMING CQ27G2S/BK, een 27-inch QHD curved gamingmonitor die is ontworpen om de meest gewilde gamingkenmerken te bieden. Met een opvallende 165 Hz verversingssnelheid en een 1500R kromming biedt deze monitor een meeslepende QHD-gamingervaring. Het VA-paneel met een contrastverhouding van 3000:1 maakt het ideaal voor diverse gamegenres en multimedia-ervaringen zonder in te leveren op prestaties.

De monitor levert HDR10-ondersteuning voor rijke kleuren en schaduwdetails, terwijl Adaptive-Sync screen tearing voorkomt. Met 99% sRGB-dekking is de CQ27G2S/BK geschikt voor gaming en grafisch werk. Een lage input lag zorgt voor snelle reacties.

Het ergonomische ontwerp biedt aanpassingsmogelijkheden voor hoogte, kanteling en draaiing. Flicker-Free en Low Blue Light-technologieën verminderen oogbelasting tijdens langdurig gebruik.

De monitor bevat handige gamingfuncties in het OSD, zoals Shadow Control en een crosshair overlay. De AOC GAMING CQ27G2S/BK is verkrijgbaar vanaf september 2023 voor 219.99 euro.Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?