AOC kondigt een nieuwe 1440p, 240hz gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AOC onthult de AGON PRO AG276QZD, het nieuwste paradepaardje in de AGON PRO-reeks. Met een innovatief 26,5-inch OLED-paneel biedt deze gamingmonitor een scherpe QHD-resolutie (2560×1440) bij een opmerkelijke verversingssnelheid van 240 Hz en een ongelofelijk snelle reactietijd van 0,03 ms GtG.

De AG276QZD levert een verbluffend oneindig contrast dankzij OLED’s per-pixel-verlichting, die perfecte zwartniveaus en een breed kleurengamma (10-bits kleurdiepte en 98,5% DCI-P3-dekking) mogelijk maken. Deze monitor is ideaal voor gamers die zowel visuele pracht als uitzonderlijke prestaties waarderen.

HDR10-ondersteuning versterkt de visuele pracht, terwijl de AG276QZD met zijn snelheid, lage input lag en Adaptive-Sync en G-Sync compatibiliteit vloeiende gameplay biedt. De monitor heeft een strak ontwerp, inclusief RGB-aanpassing, en een ergonomische standaard voor comfort.

AGON zet de norm met zijn Re-Spawned Warranty: AGON en AGON Pro hebben een toonaangevende garantie van 4 jaar met vervanging vooraf, inclusief 4 jaar zonder dode pixels en 1 jaar ongevaldekking.

De AGON PRO AG276QZD is momenteel beschikbaar op Amazon voor $999.99.Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck