AOC kondigt hun eerste draagbare gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AGON by AOC heeft de AOC GAMING 16G3 aangekondigd, de eerste draagbare gamingmonitor van AOC GAMING. Met een 15,6-inch Full HD IPS-display biedt deze monitor een meeslepende gaming- en productiviteitservaring, waar je ook bent. De 16G3 heeft een verversingssnelheid van 144 Hz en een responstijd van 4 ms, waardoor gamers kunnen genieten van soepele en snelle beelden.

Het slanke ontwerp van de 16G3 is zowel stijlvol als praktisch, met een dikte van slechts 11,5 mm en een gewicht van minder dan 1,1 kg. Het past gemakkelijk in laptoptassen en wordt geleverd met een gevoerde draagtas. De monitor heeft ook een ingebouwde standaard met verstelbare kijkhoeken en ondersteunt zowel staande als liggende weergave.

De 16G3 biedt verschillende connectiviteitsopties, waaronder microHDMI en USB-C, waardoor het eenvoudig is om verbinding te maken met consoles en laptops. Het heeft ook ingebouwde luidsprekers en een koptelefoonuitgang.

Naast gaming is de 16G3 veelzijdig inzetbaar als secundair scherm voor presentaties of als extra monitor voor productiviteit. De VESA-bevestiging maakt zelfs een vaste installatie mogelijk.

De AOC GAMING 16G3 is verkrijgbaar vanaf medio september 2023 voor een adviesprijs van 290 euro.Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?