AOC lanceert de Q27G4X 1440p gaming monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AOC

AGON heeft de AOC GAMING-reeks uitgebreid met het QHD-model Q27G4X in de G4-serie, een opvolger van de bekroonde G2-serie. Met een 27-inch Fast IPS-paneel, QHD-resolutie (2560×1440), een indrukwekkende 180 Hz verversingssnelheid, tot 1 ms GtG-responstijd en Adaptive-Sync, biedt de monitor een hoogwaardige gamingervaring.

Het stealth-vliegtuig-geïnspireerde ontwerp van de G4-serie is strakker dan ooit, aantrekkelijk voor mainstream en competitieve gamers. Het 10-bits paneel met VESA DisplayHDR 400 certificering reproduceert 1.07 miljard kleuren en ondersteunt HDR10 voor helderdere visuals. Met een pixel dichtheid van 109 ppi biedt de monitor scherpere tekst en details. Het nieuwe ontwerp, geïnspireerd op esports, heeft een compactere standaard en past goed in verschillende gamingopstellingen.

Interne verbeteringen omvatten een intuïtiever On-Screen Display en gaming-gerelateerde functies zoals een slim kruishaar. Duurzaamheid wordt benadrukt met milieuvriendelijke verpakking en uitgebreide ergonomische aanpassingen. De AOC GAMING Q27G4X is verkrijgbaar vanaf februari 2024 met een 3-jarige garantie tegen een adviesprijs van £229,99. Het model biedt een complete gamingervaring met ingebouwde luidsprekers en hoofdtelefoonuitgang.Bronnen: AOC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?