AOC Onthuld Een Nieuwe Monitor


AGON van AOC heeft de AG276QZD onthuld, een geavanceerde gamingmonitor en de nieuwste toevoeging aan de AGON PRO-serie. Deze monitor heeft een OLED-paneel van 26,5″ met een scherpe QHD-resolutie, een verversingssnelheid van 240 Hz en een responstijd van 0,03 ms GtG. Het biedt een indrukwekkend contrast, perfecte zwartniveaus en een breed kleurengamma, waardoor het ideaal is voor gamers die zowel visuele kwaliteit als prestaties waarderen. De monitor heeft een opvallend asymmetrisch ontwerp met een tweekleurige afwerking en heeft al de Red Dot Design Award gewonnen.

Het gebruik van een geavanceerd OLED-paneel zorgt voor ongekend contrast en realistische kleuren met perfecte zwartwaarden en brede kijkhoeken. De snelle responstijd, lagere inputvertraging en ondersteuning voor Adaptive-Sync en G-Sync-compatibiliteit dragen bij aan soepelere gameplay in competitieve scenario’s. Met HDR10-ondersteuning levert de monitor verbluffende visuals en uitstekende kleurnauwkeurigheid voor een meeslepende game-ervaring.

De AG276QZD heeft een slank nieuw ontwerp met een zwarte metalen afwerking aan de voorkant en een ruimtegrijze standaard. Het bevat handige functies zoals een snelontgrendelingsmechanisme, een gebruiksvriendelijke handgreep en een Kensington-slot voor beveiliging. De monitor biedt ruimtebesparing op het bureau, heeft een ingebouwde USB 3.2-hub en een kabelbeheerklem van rubber. De ergonomische standaard biedt hoogteverstelling, portretoriëntatie en kantelverstelling voor fysiek comfort.

De AGON PRO AG276QZD is verkrijgbaar vanaf juni 2023 voor een adviesprijs van €1023Bronnen: AOC, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?