AOC onthult twee nieuwe gamingmonitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AGON

AGON by AOC onthult trots twee nieuwe gamingmonitors voor ultrawide enthousiastelingen: de AOC GAMING CU34G2XE/BK en de CU34G2XP/BK. Beide modellen bieden een indrukwekkend panoramisch gamingbeeld met een 1500R gebogen VA-paneel en WQHD-resolutie. De CU34G2XE/BK, met een verversingssnelheid van 144 Hz en HDR10-ondersteuning, belooft een soepele gameplay met een opmerkelijke 1 ms MPRT dankzij de MBR-functie. De CU34G2XP/BK gaat een stap verder met een 180 Hz refresh rate, 1 ms GtG-responstijden en DisplayHDR 400-certificering voor diepe contrasten en levendige visuals.

Beide modellen ondersteunen Adaptive-Sync voor scheurvrij gamen, terwijl de CU34G23XP/BK ook AMD FreeSync Premium heeft. Met lage invoervertraging en AOC’s G-Menu-software optimaliseren ze de gebruikerservaring. Voor oogcomfort zijn Flicker-Free, Low Blue Mode en Shadow Control ingebouwd. Beide monitoren bieden Picture-in-Picture en Picture-by-Picture modi voor multitasking.

De CU34G2XE/BK komt met een eenvoudige standaard en ondersteunt VESA-montage. De CU34G2XP/BK biedt extra connectiviteit en een ergonomische stand. De CU34G2XE/BK is beschikbaar vanaf december 2023 voor £299, terwijl de CU34G2XP/BK medio december 2023 beschikbaar zal zijn voor £339.Bronnen: AGON

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?