APNX kondigt de C1 Gaming behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van APNX

Advanced Performance Nexus (APNX), kondigt trots de wereldwijde release aan van de APNX C1 gaming-behuizing. Deze hoogwaardige mid-tower ATX-behuizing biedt een nieuw ontwerp met een enkelvoudig gaaspaneel dat de voorkant en rechterzijde omhult, samen met stevige bouwkwaliteit en indrukwekkende koelprestaties dankzij vier vooraf geïnstalleerde 120 mm FP1 PWM ARGB-ventilatoren. De behuizing is verkrijgbaar in zwart, wit en ChromaFlair.

De C1 behuizing biedt een comfortabele bouwervaring met gebogen randen, een gladde afwerking en gereedschapsvrije panelen. Dankzij het L-vormige gaaspaneel aan de voorkant en de zijpanelen heeft de behuizing een unieke uitstraling en uitstekende thermische efficiëntie. De C1 wordt geleverd met vier vooraf geïnstalleerde ventilatoren voor verbeterde koeling.

Andere functies omvatten perforaties in de voor-, zij- en bovenpanelen voor diverse koelconfiguraties, ondersteuning voor dubbele 360 mm radiatoren, 11 ventilatorsleuven, ruimte voor grote grafische kaarten, en optionele accessoires voor kabelbeheer. De behuizing wordt geleverd met twee verwijderbare stoffilters en heeft een I/O-paneel met USB 3.0-poorten en een audiopoort.

De C1-behuizing is beschikbaar voor $139 in zwart of wit, en $159 voor ChromaFlair, met variabele beschikbaarheid per regio.Bronnen: APNX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?