Apple kondigt de nieuwe iPhone 15 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Apple

Apple heeft de iPhone 15 en iPhone 15 Plus aangekondigd, met een opvallend design, geavanceerde camera’s, krachtige prestaties en milieuvriendelijke functies. Deze nieuwe smartphones zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en bieden een Dynamic Island voor interactieve meldingen en informatie. Het Super Retina XDR-display heeft een hoge piekhelderheid, zelfs bij zonnig weer.

De camera’s in de iPhone 15-serie zijn verbeterd met een 48MP hoofdcamera voor superhoge resolutiefoto’s en een 2x telefoto-optie voor totale drie optische zoomniveaus. Portretmodus is ook verbeterd, met betere prestaties bij weinig licht. De A16 Bionic-chip biedt krachtige prestaties en efficiëntie.

Nieuwe veiligheidsmogelijkheden omvatten Crash Detection en Emergency SOS via satelliet, evenals Roadside Assistance via satelliet in samenwerking met AAA. Het gebruik van USB-C-connector maakt opladen en gegevensoverdracht eenvoudiger, en de tweede generatie Ultra Wideband-chip verbetert de precisie bij het vinden van vrienden met Find My.

iOS 17 brengt verbeteringen aan in de Phone-app, Messages en introduceert nieuwe functies zoals NameDrop en StandBy.

De iPhone 15-modellen zijn ontworpen met het milieu in gedachten, met gerecyclede materialen en schone energie. Ze zijn verkrijgbaar in opslagcapaciteiten van 128 GB, 256 GB en 512 GB, met prijzen beginnend bij $799. Er zijn verschillende inruil- en financieringsopties beschikbaar.

De pre-orders beginnen op 15 september, met beschikbaarheid op 22 september in geselecteerde landen en regio’s. iCloud+ introduceert nieuwe opslagplannen en klanten die de nieuwe iPhones kopen, krijgen drie maanden gratis Apple Arcade en Apple Fitness+.Bronnen: Apple

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?