AQIRYS introduceert een nieuwe serie gamingstoelen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AQIRYS

AQIRYS introduceert zijn nieuwste product, de ATLAS-serie gamingstoelen, ontworpen voor uitzonderlijk comfort en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen met ergonomisch design, bieden ze optimale ondersteuning en comfort voor een verbeterde game-ervaring. De ATLAS-gamingstoel, met verstelbare lendensteun en hoogwaardige kenmerken zoals een carbon stalen frame, polyurethaan schuim, en verwisselbare magnetische armleuningen, belichaamt stijl en comfort. ATLAS White en ATLAS Black behouden dezelfde normen in design en functionaliteit, met keuze uit strakke kleurenschema’s, suède bekleding, verstelbare lendensteun en 4D-verstelbare armleuningen.

TARVOS, geïnspireerd door Saturnus’ maan, biedt compact design zonder concessies aan kwaliteit. Met functies als een kantelvergrendelingsmechanisme, 155° kantelbare rugleuning en 4D-verstelbare armleuningen, staat TARVOS voor toegankelijkheid en kwaliteit in gaming-ergonomie.

Exclusieve modellen zoals ATLAS Colo Squad en YMIR ALLSTARS, ontwikkeld met Roemeense influencers, combineren gamingstoelkenmerken met opvallend design. Alle AQIRYS gamingstoelen zijn gecertificeerd volgens EU-veiligheidsnormen, met hoogwaardige stofbekleding, eenvoudig te reinigen en brandwerende eigenschappen. Prijzen variëren tussen €274,90 en €389,90, met verschillende kleur- en designopties, waardoor AQIRYS comfortabele en stijlvolle zitoplossingen biedt voor diverse behoeften.Bronnen: AQIRYS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?