ARCTIC brengt 16mm dikke computerventilator uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

Vandaag introduceert ARCTIC een nieuwe 140 mm-behuizingsventilator, de P14 Slim PWM PST.

Liefhebbers van een kleine vormfactor zullen het slanke frame van de nieuwste behuizingsventilator van ARCTIC waarderen: met een montagehoogte van slechts 16 mm neemt de P14 Slim PWM PST veel minder ruimte in beslag dan een standaard behuizingsventilator. Dit maakt het een ideale keuze voor HTPC-behuizingen, SFF en mini-pc’s.

De P14 Slim PWM PST maakt gebruik van de kenmerkende PWM-sharingtechnologie (PST) van ARCTIC, waardoor maximaal drie extra ventilatoren in serie kunnen worden aangesloten. Ventilatorsnelheid kan worden geregeld via PWM, en met een bereik van 150 tot 1800 RPM garandeert de P14 Slim PWM PST hoge koelprestaties terwijl het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt.

Zoals alle ventilatoren in de P-serie van ARCTIC, is de P14 Slim PWM PST geoptimaliseerd voor statische druk. Dit zorgt voor efficiënte koeling, zelfs met verhoogde luchtweerstand, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik op koellichamen en radiatoren, evenals in kleine gevallen waar strak gestapelde componenten, kabels of buizen de vrije luchtstroom ernstig beperken.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe P14 Slim PWM PST is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf € 12,99.Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments