ARCTIC brengt MX-6 koelpasta uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

ARCTIC heeft recent de nieuwe MX-6 koelpasta aangekondigd. De formule van de nieuwe koelpasta is gebaseerd op de MX-4, een van de bekendere koelpasta’s van ARCTIC. Dankzij een verbeterde samenstelling heeft de MX-6 een meetbaar lagere thermische weerstand en bereikt hij tot 20% betere prestaties. Hij bereikt dit zonder materialen zoals duur diamantstof of andere edelmetalen.

Zoals andere thermische pasta’s is de MX-6 niet geleiden of capacitief, dit voorkomt schade door gevolg van kortsluiting of ontladingen. Verder is de MX-6 geschikt voor direct-die-toepassingen, die bijvoorbeeld voorkomen bij grafische kaarten of GPU’s van consoleprocessors.

De ARCTIC MX-6 thermische compound is verkrijgbaar in verschillende hersluitbare verpakkingsformaten van 2g tot 8g evenals in een variant met MX Cleaner.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe MX-6 is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf € 5,59Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.