“ARCTIC brengt tweetal ‘Freezer’ luchtkoelers met RGB-fans uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

ARCTIC, een fabrikant van geluidsarme pc-koelers en componenten, voegt een nieuwe A-RGB-torenkoeler toe aan de Freezer-serie, de Freezer i35 A-RGB en A35 A-RGB. Uitgerust met een krachtige 120mm fan zet hij de traditie van sterke koelprestaties en duurzaamheid voort, en dat met spectaculaire lichtaccenten.

De nieuwe Freezer is nu verkrijgbaar in twee configuraties en ondersteunt hoge prestaties op de nieuwste AMD- of Intel-processors, inclusief Intel’s gloednieuwe LGA1700 socket-CPU’s. Dankzij de compacte afmetingen van 133 x 91 mm garanderen de Freezer i35 A-RGB en Freezer A35 A-RGB vrijwel onbeperkte RAM-compatibiliteit. Het aangepaste montagesysteem met twee verende schroeven is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een perfect gelijkmatige montagedruk.

De Freezer i35 A-RGB en Freezer A35 A-RGB maken ook indruk met hun prestaties. Vier Direct-Touch heatpipes en een verbeterd fin-stack-ontwerp zorgen voor een uitstekende warmteoverdracht van de CPU naar de heatsink. Gecombineerd met de bekroonde P-fan en de meegeleverde MX-5 koelpasta, is de warmteafvoer uitstekend.

Prijzen en beschikbaarheid
De Freezer i35 A-RGB en Freezer A35 A-RGB van ARCTIC zijn vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €42,99.Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments