Arctic en INNO3D lanceren de RTX 4090 iCHILL-grafische kaart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Arctic

We houden van innovatieve projecten en gingen enthousiast de uitdaging aan om de energieverslindende nieuwe release van NVIDIA te temmen. In nauwe samenwerking met INNO3D hebben we een efficiënt vloeistofkoelsysteem voor grafische kaarten gecreëerd. Met technische knowhow, in koeling gecombineerd met een strak, overzichtelijk ontwerp en rechte lijnen en randen, wordt de INNO3D GEFORCE RTX 4090 ICHILL BLACK grafische kaart met recht “Brutal by Nature” genoemd.

De nieuwe GeForce RTX 4090 iCHILL BLACK is voorzien van een hybride koeloplossing die stille luchtstroom combineert met krachtige waterkoeling. We creëren al meer dan 20 jaar koeloplossingen voor computerhardware. Succesvolle producten zoals de ventilatoren van de P-serie en de ARCTIC Liquid Freezer II hebben een enorme aantrekkingskracht gevonden in de hardware-industrie. We wilden de succesvolle aspecten van deze producten combineren om een ​​krachtige GPU-koeler te creëren.

De nieuwe iCHILL Black biedt uitstekende koelprestaties met een bijgewerkt AIO- en radiatorontwerp. De ventilatorbladen van de P-Fans leveren een bijzonder gerichte luchtstroom en dus een hoge statische druk, zodat INNO3D-fans kunnen genieten van extreme gaming met gegarandeerde efficiënte koeling.

Arctic en INNO3D hebben nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt.Bronnen: Arctic

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.