“ARCTIC Liquid Freezer II met RGB beschikbaar in de modellen 280 en 420”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ARCTIC

ARCTIC, een van de toonaangevende fabrikanten van geluidsarme pc-koelers en componenten, heeft de krachtige Liquid Freezer II 280 en Liquid Freezer 420 RGB- en A-RGB-modellen toegevoegd aan zijn bekroonde AiO-reeks. De multi-compatibele waterkoelers zijn ook uitgerust voor Intel’s nieuwe Alder Lake CPU’s met LGA1700-sockets.

Met de efficiënte PWM-gestuurde pomp, met een VRM-ventilator voor extra koeling in het stopcontactgebied, evenals de beproefde 140 mm P-ventilatoren, die een hoge statische druk bereiken met een zeer laag geluidsniveau, onderscheidt de ARCTIC Liquid Freezer II-serie zich duidelijk van andere AiO’s en biedt veel overklokflexibiliteit.

Een onderhoudsvrij watercircuit en het geïntegreerde kabelbeheer, dat de PWM- en RGB-kabels in de slanghulzen verbergt, plus een fabrieksgarantie van zes jaar onderstrepen de hoge kwaliteit en completeren de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van de Liquid Freezer II-reeks.

LIQUID FREEZER II 280 RGB en LIQUID FREEZER II 420 RGB
De kleurgeschikte, effectieve LED-verlichting van de ventilatoren maakt deze krachtige koelers de ideale keuze voor gaming-pc’s. Optioneel zijn de Liquid Freezer II 280 RGB en Liquid Freezer 420 RGB ook verkrijgbaar in een bundel met de softwaregestuurde RGB-controller van ARCTIC.

LIQUID FREEZER II 280 A-RGB en LIQUID FREEZER II 420 A-RGB
De Liquid Freezer II 280 A-RGB- en Liquid Freezer II 420 A-RGB-modellen bieden nog meer verlichtingsopties met individueel adresseerbare LED’s voor een volledig op maat gemaakte kleurenweergave.

Prijzen en beschikbaarheid
Alle nieuwe modellen,ARCTIC Liquid Freezer II 280 RGB (€99,99), ARCTIC Liquid Freezer II 420 RGB (€142,99), ARCTIC Liquid Freezer II 280 A-RGB (€109,99) en ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (€142,99) zijn per direct verkrijgbaar. De optionele RGB-controller is voor €10 extra verkrijgbaar.Bronnen: ARCTIC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments