Artic lanceert bureau ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Artic

Artic lanceert een bureau ventilator genaamd de Summair en Summair plus.

De ventilatoren komen in twee kleuren, wit en zwart en hebben een strak design die passend is elk interieur. Deze ventilatoren zijn niet alleen mooi maar zorgen ook voor een plezierige verkoeling in de hete zomerdagen.

De Summair PLUS is uitgerust met een oplaadbare batterij die tot wel 25 uur lang kan koelen, deze batterij laadt volledig op binnen drie uur via de meegeleverde USB-C kabel. De snelheid van de bladen kan makkelijk aangepast worden met snelheden vanaf 600 tot 3300 rpm.

De Summair is de bedrade variant van de Summair plus en is uitgerust met een USB-A poort waardoor hij makkelijk te verbinden is. Dankzij de 1,2m lange kabel kan je hem makkelijk aansluiten op je computer of oplader. De snelheden van deze ventilator liggen iets lager dan de PLUS namelijk vanaf 600 tot 2800 RPM.

Deze ventilatoren zijn vanaf vandaag te verkrijgen voor (Summair PLUS) 32,99 en (Summair) 26,99Bronnen: ARTIC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?