Asetek en Lian Li slaan de handen in een voor een nieuwe waterkoeling


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Asetek

Asetek, heeft in samenwerking met hun nieuwe OEM-partner LIAN LI aangekondigd dat de Galahad II LCD CPU-koelers worden gelanceerd. Deze koelers maken gebruik van Asetek’s geavanceerde Gen8-technologie en bieden uitmuntende thermische prestaties en betrouwbaarheid. De Galahad II LCD AIO’s zijn bedoeld om enthousiastelingen in staat te stellen de CPU-overklokcapaciteit te verhogen voor extreme prestaties, terwijl gamers kunnen genieten van stabiele en meeslepende speelervaringen.

De Galahad II LCD CPU-koelers zijn beschikbaar in zowel zwart als wit en komen in radiatorformaten van 280 mm en 360 mm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende computerbehuizingen en koelbehoeften. Ze bevatten een indrukwekkend 2,88-inch LCD-scherm met een resolutie van 480×480, dat systeeminformatie zoals CPU/GPU-temperatuur, pomp-RPM en koelvloeistoftemperatuur weergeeft. De bijbehorende L-Connect 3-software stelt gebruikers in staat om het LCD-display aan te passen, inclusief het uploaden van aangepaste video’s en het opnemen van gameplaybeelden voor weergave op de pompdop.

De nieuwe koeltechnologie van Asetek is geoptimaliseerd voor Intel 13e en 12e generatie processors en AMD Ryzen 7000 en 5000 Series processors. Deze technologie omvat een krachtige pomp met een 3-fasen motor, grotere slangen en verbeterde stroompaden om de koelvloeistofstroom te optimaliseren, een nieuwe koude plaat voor de nieuwste processors, geoptimaliseerde HEX-ontwerpen voor efficiëntere koeling en stille werking.

LIAN LI’s CEO, Jameson Chen, benadrukte dat de nieuwe Galahad II LCD AIO’s uitstekende prestaties, stille werking en aanpasbaarheid bieden. Asetek’s COO, John Hamill, voegde eraan toe dat deze producten de aantrekkingskracht van het merk LIAN LI zullen vergroten, dat bekend staat om hoogwaardige oplossingen voor zowel PC-enthousiastelingen als gamers.Bronnen: Asetek, Lian Li

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?