ASRock brengt mini-ITX SP3-moederbord uit


Fabrikant ASRock heeft een nieuwe Deep Mini-ITX moederbord uitgebracht. Dit moederbord komt binnenkort verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

ASRock’s nieuwe Mini-ITX moederbord met SP3-socket zal een afwijkend ITX-formaat krijgen van 17×21 centimeter. Hij zal beschikken over een LGA4094-socket, oftewel SP3, en zal daarmee AMD’s EPYC 7002-series ondersteunen. Er zijn vier DIMM slots beschikbaar voor DDR4-geheugen, wat in totaal tot 256GB met 3200MHz kan ondersteunen.

Verder zullen er twee 10GbE-aansluitingen zijn, twee USB Type-A poorten, een plek voor een m.2 2280-ssd en een PCIe 4.0 x16-slot.


Wanneer dit moederbord precies uit zal komen, en voor welke prijs, heeft ASRock nog niet bekend gemaakt. Deze details worden snel verwacht.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.