ASRock heeft een volledig witte moederbord gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock heeft zojuist haar allereerste volledig witte moederbord gelanceerd, dat beschikbaar is voor zowel Intel- als AMD-platforms. Het opwindende nieuws is dat dit nieuwe ontwerp niet alleen beperkt blijft tot high-end producten; de eerste drie moederborden met deze frisse uitstraling zijn de B760M-HDV/M.2 en H610M-HDV/M.2+ D5 van Intel, en aan de AMD-kant hebben we de B550M Pro SE. Nu is het niet langer een privilege van dure moederborden om er goed uit te zien, want voor het eerst is een stijlvol en budgetvriendelijk product de nieuwe trend in DIY (zelfbouw).

Afgezien van het aantrekkelijke ontwerp zijn ook de functies verbeterd. Geselecteerde modellen bieden nu ondersteuning voor nieuwe Dragon 2.5G Lan en DDR5-geheugen, waardoor het moederbord een prestatieboost krijgt. Bovendien zijn alle drie de moederborden compatibel met NVMe M.2-opslagapparaten. Maar wat vooral opvalt is dat er een RGB LED-header beschikbaar is, waarmee verbluffende en creatieve PC-configuraties mogelijk zijn.Bronnen: ASRock

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?