ASRock introduceert witte variant van de RX 7900 XTX


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASRock

ASRock heeft aangekondigd dat het zijn eerste witte grafische kaart op de markt brengt: de ASRock Radeon RX 7900 XTX Taichi White 24GB OC. Deze nieuwe grafische kaart biedt uitstekende prestaties en een voortreffelijke witte esthetiek, wat het een perfecte keuze maakt voor hardcore gamers en professionele videomakers die op zoek zijn naar een krachtige pc met een wit thema.

De ASRock Radeon RX 7900 XTX Taichi White 24GB OC grafische kaart is gebouwd op de AMD RDNA 3-architectuur met chiplettechnologie en beschikt over 24GB GDDR6-geheugen. Het oppervlak van de grafische kaart is voorzien van een parelmoerwitte coating die zorgt voor een uitzonderlijke visuele en tactiele ervaring. Het metalen frame en de achterplaat zijn ook met dezelfde behandeling gecoat, wat zorgt voor een uniform kleurenschema en een uniforme ervaring door het hele product.

De ASRock Radeon RX 7900 XTX Taichi White 24GB OC grafische kaart ondersteunt ook verschillende ASRock exclusieve functies, waaronder de drie Striped Ring Fans en de Ultra-fit Heatpipe voor geweldige koelefficiëntie, een metalen frame en een metalen achterplaat voor een sterkere constructie, de Polychrome SYNC-technologie voor aanpasbare fancy ARGB-lichteffecten en het Dual BIOS waarmee gebruikers hun favoriete VBIOS-instellingen kunnen kiezen.

Met al deze premium specificaties en exclusieve functies, is de ASRock Radeon RX 7900 XTX Taichi White 24GB OC grafische kaart ongetwijfeld een premium keuze voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige pc met een wit thema.Bronnen: ASRock

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.